Paul Zeeuwts, de directievoorzitter van het instituut voor Innovatie door Wetenschap en Technologie (IWT), is dinsdag tijdens een vergadering van het directiecomité van het IWT overleden als gevolg van een hartaderbreuk.

De 60-jarige Zeeuwts was al sinds juli 1991 aan de slag bij het IWT. Datzelfde jaar werd het IWT opgericht door de Vlaamse regering ter ondersteuning van technologische innovatieprojecten in Vlaanderen.

Het IWT, dat 138 werknemers telt, verleende in 2007 in totaal 288 miljoen euro subsidies aan innovatiesteun binnen bedrijven, organisaties en onderzoeks- en onderwijsinstellingen in Vlaanderen. Patricia Ceysens, de Vlaamse minister van economie en innovatie, is de voogdijminister van het IWT.

Paul Zeeuwts, de directievoorzitter van het instituut voor Innovatie door Wetenschap en Technologie (IWT), is dinsdag tijdens een vergadering van het directiecomité van het IWT overleden als gevolg van een hartaderbreuk. De 60-jarige Zeeuwts was al sinds juli 1991 aan de slag bij het IWT. Datzelfde jaar werd het IWT opgericht door de Vlaamse regering ter ondersteuning van technologische innovatieprojecten in Vlaanderen. Het IWT, dat 138 werknemers telt, verleende in 2007 in totaal 288 miljoen euro subsidies aan innovatiesteun binnen bedrijven, organisaties en onderzoeks- en onderwijsinstellingen in Vlaanderen. Patricia Ceysens, de Vlaamse minister van economie en innovatie, is de voogdijminister van het IWT.