Alfacam, B-Mobile en reMYND zijn de eerste winnaars van de IWT Innovatie Awards. Die werden uitgereikt in het Vlaams parlement.

Het is de eerste keer dat het agentschap voor Innovatie door Wetenschap en Technologie (IWT) en Open Bedrijvendag de awards uitreiken. Bedoeling is de Vlaamse innovatieve bedrijven de aandacht te geven die ze verdienen. De awards worden uitgereikt aan kmo's die een IWT-bedrijfsproject succesvol hebben afgewerkt gedurende de laatste vijf jaar en deelnemen aan de Open Bedrijvendag.

De winnaars zijn televisiedienstenbedrijf Alfacam uit Lint voor het bedrijf met een belangrijk economisch succes, B-Mobile uit Zwijnaarde (actief op vlak van mobiliteits- en verkeersinformatie) voor de beste starter en reMYND uit Heverlee (onderzoek naar Alzheimer) voor het bedrijf met een belangrijke maatschappelijke relevantie.

Bron: Belga

Alfacam, B-Mobile en reMYND zijn de eerste winnaars van de IWT Innovatie Awards. Die werden uitgereikt in het Vlaams parlement. Het is de eerste keer dat het agentschap voor Innovatie door Wetenschap en Technologie (IWT) en Open Bedrijvendag de awards uitreiken. Bedoeling is de Vlaamse innovatieve bedrijven de aandacht te geven die ze verdienen. De awards worden uitgereikt aan kmo's die een IWT-bedrijfsproject succesvol hebben afgewerkt gedurende de laatste vijf jaar en deelnemen aan de Open Bedrijvendag. De winnaars zijn televisiedienstenbedrijf Alfacam uit Lint voor het bedrijf met een belangrijk economisch succes, B-Mobile uit Zwijnaarde (actief op vlak van mobiliteits- en verkeersinformatie) voor de beste starter en reMYND uit Heverlee (onderzoek naar Alzheimer) voor het bedrijf met een belangrijke maatschappelijke relevantie. Bron: Belga