Ex-Belgacom topman Jacques Heynen groeit door bij de Britse Celerant Consultinggroep. Hij wordt verantwoordelijk voor de Europese activiteiten.

Jacques Heynen was bij Belgacom gedurende zes jaar, tot 2006 verantwoordelijk voor de residentiële business. Voordien was hij nog de baas van HP België. Sinds 2008 staat hij aan de leiding van de Belgische afdeling van Celerant Consulting.

De financiële krant De Tijd meldt nu dat hij doorgroeit tot een Europese functie met verantwoordelijkheid voor Benelux, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Scandinavië en Dubai. Celerant heeft klanten zoals AB Inbev, Bayer, GSK en Total.

Ex-Belgacom topman Jacques Heynen groeit door bij de Britse Celerant Consultinggroep. Hij wordt verantwoordelijk voor de Europese activiteiten. Jacques Heynen was bij Belgacom gedurende zes jaar, tot 2006 verantwoordelijk voor de residentiële business. Voordien was hij nog de baas van HP België. Sinds 2008 staat hij aan de leiding van de Belgische afdeling van Celerant Consulting. De financiële krant De Tijd meldt nu dat hij doorgroeit tot een Europese functie met verantwoordelijkheid voor Benelux, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Scandinavië en Dubai. Celerant heeft klanten zoals AB Inbev, Bayer, GSK en Total.