Na een recente herorganisatie op Europees niveau krijgen de vestigingen in enkele kleine landen, waaronder België, niet langer een eigen managing director. Barbier, tot kort de topman van Proact in België, bevestigt aan onze redactie dat hij daarom het bedrijf verlaat.

Bij Proact werken een twintigtal mensen maar Barbier is de enige die moet vertrekken. De leiding van het bedrijf valt voortaan onder de verantwoordelijke voor Duitsland, Spanje en België, waar Barbier tot voor kort zelf aan rapporteerde.

Barbier, 53 jaar, werkte vijf jaar lang voor de ict-integrator. voor hij in 2011 naar Proact trok was hij onder meer bij Dimension Data verantwoordelijk voor de datacenter unit, die hij er mee uit de grond stampte. Daarvoor was hij actief bij Veritas Software en EMC.

Naar de toekomst toe houdt hij zelf alle opties open. "Ik ben nog te jong om te stoppen. Misschien is het wel eens het moment om iets anders te doen. Anderzijds zit ik dertig jaar in IT, dat schuif je ook niet zomaar aan de kant. Momenteel is het voor mij dus nadenken waar ik vandaag toegevoegde waarde kan bieden", aldus Barbier.

Na een recente herorganisatie op Europees niveau krijgen de vestigingen in enkele kleine landen, waaronder België, niet langer een eigen managing director. Barbier, tot kort de topman van Proact in België, bevestigt aan onze redactie dat hij daarom het bedrijf verlaat.Bij Proact werken een twintigtal mensen maar Barbier is de enige die moet vertrekken. De leiding van het bedrijf valt voortaan onder de verantwoordelijke voor Duitsland, Spanje en België, waar Barbier tot voor kort zelf aan rapporteerde.Barbier, 53 jaar, werkte vijf jaar lang voor de ict-integrator. voor hij in 2011 naar Proact trok was hij onder meer bij Dimension Data verantwoordelijk voor de datacenter unit, die hij er mee uit de grond stampte. Daarvoor was hij actief bij Veritas Software en EMC.Naar de toekomst toe houdt hij zelf alle opties open. "Ik ben nog te jong om te stoppen. Misschien is het wel eens het moment om iets anders te doen. Anderzijds zit ik dertig jaar in IT, dat schuif je ook niet zomaar aan de kant. Momenteel is het voor mij dus nadenken waar ik vandaag toegevoegde waarde kan bieden", aldus Barbier.