De Belgische baggerfirma Jan De Nul Group heeft netwerkspecialist Orange Business Services gekozen om een Europees mpls-netwerk op poten te zetten.

Het nieuwe mpls-netwerk zal instaan voor al het data- en telefonieverkeer tussen de 2 datacenters van Jan De Nul, in Aalst en in Luxemburg, en tussen een aantal Europese vestigingen van de groep. In Europa is Jan De Nul gevestigd in België, Luxemburg, Frankrijk, Nederland, Italië en het Verenigd Koninkrijk.

Het gaat over een contract over 3 jaar dat goed is voor zo'n 1,5 miljoen euro. Jan De Nul Group noemt onder meer de schaalbaarheid naar andere oplossingen van Orange een belangrijk element in de keuze. Mogelijk wordt het contract dus later nog uitgebreid.

De Belgische baggerfirma Jan De Nul Group heeft netwerkspecialist Orange Business Services gekozen om een Europees mpls-netwerk op poten te zetten. Het nieuwe mpls-netwerk zal instaan voor al het data- en telefonieverkeer tussen de 2 datacenters van Jan De Nul, in Aalst en in Luxemburg, en tussen een aantal Europese vestigingen van de groep. In Europa is Jan De Nul gevestigd in België, Luxemburg, Frankrijk, Nederland, Italië en het Verenigd Koninkrijk. Het gaat over een contract over 3 jaar dat goed is voor zo'n 1,5 miljoen euro. Jan De Nul Group noemt onder meer de schaalbaarheid naar andere oplossingen van Orange een belangrijk element in de keuze. Mogelijk wordt het contract dus later nog uitgebreid.