Jan De Schepper, de gewezen topman van Telindus is aangetrokken als onafhankelijk bestuuder bij Zenitel België, de verzelfstandigde systeemintegratieafdeling van Zenitel.

Jan De Schepper heeft uiteraard veel ervaring met systeemintegratie en moet Zenitel België verder helpen uitbouwen. De afdeling, goed voor een omzet van 18 miljoen euro en 85 werknemers werd [zopas via een management buy-out verzelfstandigd].

Nog in de raad van bestuurder zetelt Alain Van den Broeck, die tevens gedelegeerd bestuurder is van het nieuwe bedrijf. Van den Broeck heeft een uigebreide loopbaan achter de rug bij onder andere Telindus, Proximus en Belgacom. In januari ging hij als coo aan de slag bij Zenitel.

Eric Van Zele, de huidige ceo van Barco, investeert eveneens in Zenitel België en krijgt een zitje in de raad van bestuur. Van Zele is tevens voorzitter van de raad van bestuur van de Zenitel groep. En tenslotte is ook Eugène Beckers bestuurslid. Beckers is ceo van de Zenitel groep. De krant De Tijd onthult vandaag dat hij naast z'n jaarsalaris van 285.000 euro in 2008 eveneens een bonus kan opstrijken van 200.000 euro, afhankelijk van de uitkomst van de transacties.

Jan De Schepper, de gewezen topman van Telindus is aangetrokken als onafhankelijk bestuuder bij Zenitel België, de verzelfstandigde systeemintegratieafdeling van Zenitel. Jan De Schepper heeft uiteraard veel ervaring met systeemintegratie en moet Zenitel België verder helpen uitbouwen. De afdeling, goed voor een omzet van 18 miljoen euro en 85 werknemers werd [zopas via een management buy-out verzelfstandigd]. Nog in de raad van bestuurder zetelt Alain Van den Broeck, die tevens gedelegeerd bestuurder is van het nieuwe bedrijf. Van den Broeck heeft een uigebreide loopbaan achter de rug bij onder andere Telindus, Proximus en Belgacom. In januari ging hij als coo aan de slag bij Zenitel. Eric Van Zele, de huidige ceo van Barco, investeert eveneens in Zenitel België en krijgt een zitje in de raad van bestuur. Van Zele is tevens voorzitter van de raad van bestuur van de Zenitel groep. En tenslotte is ook Eugène Beckers bestuurslid. Beckers is ceo van de Zenitel groep. De krant De Tijd onthult vandaag dat hij naast z'n jaarsalaris van 285.000 euro in 2008 eveneens een bonus kan opstrijken van 200.000 euro, afhankelijk van de uitkomst van de transacties.