Crossroad Consulting, het bedrijf van Carmen Cordier, de oudste dochter van wijlen Telindustopman John Cordier, heeft Paul Cordier en Jan De Schepper toegevoegd aan de raad van bestuur.

Jan De Schepper is na zijn vertrek bij Belgacom Telindus ICT duidelijk weer volop aan de slag. Gisteren was er het nieuws dat hij toegetreden is tot het kapitaal van Skelia, het nieuwe bedrijf van ex-Econocom-topman Patrik Vandewalle. Nu wordt hij actieve bestuurder bij Crossroad Consulting van Carmen Cordier. De Schepper is ook al actief in het bestuur van ADM, Inventive Designers en Nascom.

Paul Cordier is de broer van Carmen. Hij is sales director bij The Dominican hotel in Brussel. "Met de komst van Paul Cordier in de raad van bestuur wil de familie Cordier haar engagement naar Crossroad Consulting verder gestalte geven", aldus het persbericht.

Crossroad Consulting, het bedrijf van Carmen Cordier, de oudste dochter van wijlen Telindustopman John Cordier, heeft Paul Cordier en Jan De Schepper toegevoegd aan de raad van bestuur. Jan De Schepper is na zijn vertrek bij Belgacom Telindus ICT duidelijk weer volop aan de slag. Gisteren was er het nieuws dat hij toegetreden is tot het kapitaal van Skelia, het nieuwe bedrijf van ex-Econocom-topman Patrik Vandewalle. Nu wordt hij actieve bestuurder bij Crossroad Consulting van Carmen Cordier. De Schepper is ook al actief in het bestuur van ADM, Inventive Designers en Nascom. Paul Cordier is de broer van Carmen. Hij is sales director bij The Dominican hotel in Brussel. "Met de komst van Paul Cordier in de raad van bestuur wil de familie Cordier haar engagement naar Crossroad Consulting verder gestalte geven", aldus het persbericht.