Telindus-baas Jan De Schepper is de nieuwe voorzitter van het Vlaamse forum voor ict-bedrijven en -gebruikers ADM. Hij neemt de plaats in van Ludo Wijckmans, commercieel directeur bij Microsoft, die de voorbije 5 jaar de plak zwaaide.

ADM (oorspronkelijk 'Antwerp Digital Mainport') is een vereniging die dit jaar 10 jaar bestaat. Ze doet dienst als forum voor ict-bedrijven en -gebruikers om aan networking, kennisoverdracht en 'kruisbestuiving' rond ict te doen.

Jan De Schepper zal voortaan de kerngroep leiden binnen de raad van bestuur, waar ook Etienne Blomme (secretaris-generaal bij Telenet), Ingrid Hoffman (general manager ADM), Eric Van Bael (managing director van EDS Belgium) en Ludo Wijckmans zetelen. "Samen met de Raad van Bestuur zal ik de activiteiten evalueren die ADM de voorbije tien jaar organiseerde. Op basis hiervan zullen we beslissen hoe we de volgende legislatuur gaan invullen en waarop we ons zullen focussen", aldus Jan De Schepper in een persbericht.

Jan De Schepper startte zijn carrière in 1983 bij Telindus waar hij doorgroeide in verschillende leidinggevende functies. Voordien was hij assistent aan de KU Leuven waar hij wetenschappen studeerde. In 1997 ging Jan De Schepper naar Harvard om er een diploma strategisch marketing management te behalen. Vandaag zetelt hij onder andere in de raad van bestuur van de Telindus Groep, ADM, Inventive Designers, IOS en Nascom. Daarnaast is hij lid van Agoria ICT.

Telindus-baas Jan De Schepper is de nieuwe voorzitter van het Vlaamse forum voor ict-bedrijven en -gebruikers ADM. Hij neemt de plaats in van Ludo Wijckmans, commercieel directeur bij Microsoft, die de voorbije 5 jaar de plak zwaaide. ADM (oorspronkelijk 'Antwerp Digital Mainport') is een vereniging die dit jaar 10 jaar bestaat. Ze doet dienst als forum voor ict-bedrijven en -gebruikers om aan networking, kennisoverdracht en 'kruisbestuiving' rond ict te doen. Jan De Schepper zal voortaan de kerngroep leiden binnen de raad van bestuur, waar ook Etienne Blomme (secretaris-generaal bij Telenet), Ingrid Hoffman (general manager ADM), Eric Van Bael (managing director van EDS Belgium) en Ludo Wijckmans zetelen. "Samen met de Raad van Bestuur zal ik de activiteiten evalueren die ADM de voorbije tien jaar organiseerde. Op basis hiervan zullen we beslissen hoe we de volgende legislatuur gaan invullen en waarop we ons zullen focussen", aldus Jan De Schepper in een persbericht. Jan De Schepper startte zijn carrière in 1983 bij Telindus waar hij doorgroeide in verschillende leidinggevende functies. Voordien was hij assistent aan de KU Leuven waar hij wetenschappen studeerde. In 1997 ging Jan De Schepper naar Harvard om er een diploma strategisch marketing management te behalen. Vandaag zetelt hij onder andere in de raad van bestuur van de Telindus Groep, ADM, Inventive Designers, IOS en Nascom. Daarnaast is hij lid van Agoria ICT.