Jan De Ville houdt het na amper twee maanden als algemeen directeur voor bekeken bij Cegeka. Hij heeft het zelf over een 'verschil in managementstijl'.

De overstap van Jan De Ville naar het Hasseltse Cegeka begin september was opvallend. De Ville was immers de topman van Dolmen. Cegeka zelf was vragende partij om Dolmen over te nemen, maar uiteindelijk ging de it-onderneming van Jef Colruyt naar Real. Het bedrijf is inmiddels omgedoopt tot RealDolmen.

Jan De Ville werd aangetrokken door Cegeka om extra financiering aan te trekken om de ambitieuze acquisitieplannen te ondersteunen. "Met wederzijds akkoord is de samenwerking stopgezet. Er was een verschil in managementstijl. Dan is het goed om zo snel mogelijk uit elkaar te gaan", vertelt Jan De Ville in een eerste reactie.

André Knaepen, de gedelegeerd bestuurder van Cegeka, heeft nog steeds 71 procent van de aandelen in handen. In tegenstelling tot Dolmen is Cegeka ook niet beursgenoteerd. Het haalde vorig jaar een omzet van 98 miljoen euro en mikt op 250 miljoen tegen 2010.

Jan De Ville houdt het na amper twee maanden als algemeen directeur voor bekeken bij Cegeka. Hij heeft het zelf over een 'verschil in managementstijl'. De overstap van Jan De Ville naar het Hasseltse Cegeka begin september was opvallend. De Ville was immers de topman van Dolmen. Cegeka zelf was vragende partij om Dolmen over te nemen, maar uiteindelijk ging de it-onderneming van Jef Colruyt naar Real. Het bedrijf is inmiddels omgedoopt tot RealDolmen. Jan De Ville werd aangetrokken door Cegeka om extra financiering aan te trekken om de ambitieuze acquisitieplannen te ondersteunen. "Met wederzijds akkoord is de samenwerking stopgezet. Er was een verschil in managementstijl. Dan is het goed om zo snel mogelijk uit elkaar te gaan", vertelt Jan De Ville in een eerste reactie. André Knaepen, de gedelegeerd bestuurder van Cegeka, heeft nog steeds 71 procent van de aandelen in handen. In tegenstelling tot Dolmen is Cegeka ook niet beursgenoteerd. Het haalde vorig jaar een omzet van 98 miljoen euro en mikt op 250 miljoen tegen 2010.