ICT manager Jan Heylen, die al 23 jaar aan de slag is bij uitgeverij Sanoma, kiest voor de bankensector. Hij gaat bij ING België aan de slag als IT procurement officer.

Jan Heylen, een verwoed fietser, vertrekt op 1 juli bij Sanoma waar hij al sinds 1990 aan de slag was. Voordien werkte hij vijf jaar bij EDS (nu HP) als IT project manager.

Bij ING België zal Jan Heylen rapporteren aan de chief procurement officer onder het bewind van de CFO. Strikt genomen zal hij dus geen onderdeel uitmaken van de IT afdeling die onder leiding staat van managing director Frank Stockx.

Een vervanger voor de job van Jan Heylen bij Sanoma komt er niet echt. Het SAP gedeelte zal waargenomen worden door de groeps cio uit Finland waar het hoofdkantoor van Sanoma gevestigd is. De media- en technologieplatformen en de content publishingoplossingen zullen door externe consultants waargenomen worden .

ICT manager Jan Heylen, die al 23 jaar aan de slag is bij uitgeverij Sanoma, kiest voor de bankensector. Hij gaat bij ING België aan de slag als IT procurement officer.Jan Heylen, een verwoed fietser, vertrekt op 1 juli bij Sanoma waar hij al sinds 1990 aan de slag was. Voordien werkte hij vijf jaar bij EDS (nu HP) als IT project manager. Bij ING België zal Jan Heylen rapporteren aan de chief procurement officer onder het bewind van de CFO. Strikt genomen zal hij dus geen onderdeel uitmaken van de IT afdeling die onder leiding staat van managing director Frank Stockx. Een vervanger voor de job van Jan Heylen bij Sanoma komt er niet echt. Het SAP gedeelte zal waargenomen worden door de groeps cio uit Finland waar het hoofdkantoor van Sanoma gevestigd is. De media- en technologieplatformen en de content publishingoplossingen zullen door externe consultants waargenomen worden .