Na in 1999 bij Oracle in dienst te zijn gekomen, werd Xavier Verhaeghe in 2005 aangesteld als managing director voor BeLux. In de daarop volgende jaren vervulde hij niet alleen die functie met succes, maar tevens kreeg hij een aantal internationale taken toebedeeld. Zo bekleedde hij recent de functie van Vice President Engineered Systems EMEA. Hiermee was hij verantwoordelijk voor de grote Oracle systemen, die als complete hard- en software gehelen worden geleverd, zoals de Exadata database machine en de Exalogic 'elastic cloud' systemen. Voortaan gaat Xavier verhaeghe zich voltijds toeleggen op zijn EMEA functie.

Opvolger Jan Ronsse

Met Jan Ronsse neemt eveneens een 'veteraan' het roer van Oracle BeLux over, want hij trad al in 1996 bij Oracle in dienst. Hij was account en sales manager voor verschillende sectoren, om dan in 2005 tot sales director te worden benoemd. Voortaan zal hij als managing director instaan voor de "lokale vertaalslag van de internationale Oracle-strategie en zorgt hij voor de synergie tussen de software, systems en services teams." In het bijzonder zal dat een kwestie zijn van de grote verscheidenheid aan bestaande oplossingen bij klanten (ook in de kleinere bedrijven) te ondersteunen, naast de uitbouw van de nieuwe producten en diensten van Oracle - zoals de clouddiensten - in onze regio. Jan Ronsse blijft tevens nog actief in zijn rol als senior sales director Technology BeLux.

Na in 1999 bij Oracle in dienst te zijn gekomen, werd Xavier Verhaeghe in 2005 aangesteld als managing director voor BeLux. In de daarop volgende jaren vervulde hij niet alleen die functie met succes, maar tevens kreeg hij een aantal internationale taken toebedeeld. Zo bekleedde hij recent de functie van Vice President Engineered Systems EMEA. Hiermee was hij verantwoordelijk voor de grote Oracle systemen, die als complete hard- en software gehelen worden geleverd, zoals de Exadata database machine en de Exalogic 'elastic cloud' systemen. Voortaan gaat Xavier verhaeghe zich voltijds toeleggen op zijn EMEA functie.Opvolger Jan RonsseMet Jan Ronsse neemt eveneens een 'veteraan' het roer van Oracle BeLux over, want hij trad al in 1996 bij Oracle in dienst. Hij was account en sales manager voor verschillende sectoren, om dan in 2005 tot sales director te worden benoemd. Voortaan zal hij als managing director instaan voor de "lokale vertaalslag van de internationale Oracle-strategie en zorgt hij voor de synergie tussen de software, systems en services teams." In het bijzonder zal dat een kwestie zijn van de grote verscheidenheid aan bestaande oplossingen bij klanten (ook in de kleinere bedrijven) te ondersteunen, naast de uitbouw van de nieuwe producten en diensten van Oracle - zoals de clouddiensten - in onze regio. Jan Ronsse blijft tevens nog actief in zijn rol als senior sales director Technology BeLux.