De Nederlander Jan van Leerdam is de nieuwe general manager bij Imtech Telecom België. Hij vervangt er Mario Recinella die eind januari het bedrijf heeft verlaten.

Jan van Leerdam heeft heel wat ervaring in telecommunicatie. Hij werkte een decennium bij Philips Telecommunicatie in Hilversum, van 1973 tot 1983. Daarna was hij te vinden bij AT&T, later Lucent Technologies. Bij Global Crossing was hij drie jaar aan de slag, tot 2001. Van Leerdam was al bij Imtech Telecom in dienst als verantwoordelijke voor de nordics. In België heeft Imtech onder andere de Brusselse universiteitscampussen en hogescholen uitgerust met wifi-apparatuur.

De Nederlander Jan van Leerdam is de nieuwe general manager bij Imtech Telecom België. Hij vervangt er Mario Recinella die eind januari het bedrijf heeft verlaten. Jan van Leerdam heeft heel wat ervaring in telecommunicatie. Hij werkte een decennium bij Philips Telecommunicatie in Hilversum, van 1973 tot 1983. Daarna was hij te vinden bij AT&T, later Lucent Technologies. Bij Global Crossing was hij drie jaar aan de slag, tot 2001. Van Leerdam was al bij Imtech Telecom in dienst als verantwoordelijke voor de nordics. In België heeft Imtech onder andere de Brusselse universiteitscampussen en hogescholen uitgerust met wifi-apparatuur.