Jan Vleminckx legde begin januari zijn functie neer als sales manager Belux bij Violin Memory. Hij krijgt een gelijkaardige job bij Nimble Storage. Na anderhalf jaar bij Violin verlaat Vleminckx de flash storagespecialist die momenteel in moelijkheden zit. De Californische start-up kende een rampzalige beursgang waardoor CEO Don Basile en COO Dixon R. Doll Jr opstapten. Daarnaast stapelt het bedrijf in zijn derde kwartaal een een verlies op dat groter is dan de omzet. De beurskoers ligt op 2,5 dollar per aandeel terwijl het aanvankelijk mikte op 9 dollar.

Die negatieve golf druppelt nu ook door naar Europa. Jan Vleminckx werd in mei 2012 ingehuurd als salesmanager nadat hij bijna twaaf jaar bij NetApp en eerder bij NCR StorageTek en Legato werkte. Om nu bij een andere starter uit Californië te beginnen.

Nimble specialiseert zich in geconvergeerde storage dat klassieke opslag combineert met SSD's op Flash en MLC (Zie Data News Nr 1 van 10 januari, P35). Het bedrijf bestaat intussen iets meer dan een jaar en heeft een Beneluxvestiging in Amsterdam.

Jan Vleminckx legde begin januari zijn functie neer als sales manager Belux bij Violin Memory. Hij krijgt een gelijkaardige job bij Nimble Storage. Na anderhalf jaar bij Violin verlaat Vleminckx de flash storagespecialist die momenteel in moelijkheden zit. De Californische start-up kende een rampzalige beursgang waardoor CEO Don Basile en COO Dixon R. Doll Jr opstapten. Daarnaast stapelt het bedrijf in zijn derde kwartaal een een verlies op dat groter is dan de omzet. De beurskoers ligt op 2,5 dollar per aandeel terwijl het aanvankelijk mikte op 9 dollar. Die negatieve golf druppelt nu ook door naar Europa. Jan Vleminckx werd in mei 2012 ingehuurd als salesmanager nadat hij bijna twaaf jaar bij NetApp en eerder bij NCR StorageTek en Legato werkte. Om nu bij een andere starter uit Californië te beginnen. Nimble specialiseert zich in geconvergeerde storage dat klassieke opslag combineert met SSD's op Flash en MLC (Zie Data News Nr 1 van 10 januari, P35). Het bedrijf bestaat intussen iets meer dan een jaar en heeft een Beneluxvestiging in Amsterdam.