Regiodirecteur Jan Vleminckx heeft het storagebedrijf Netapp na elf jaar verlaten. Dat komt als een verrassing want de cijfers waren bijzonder goed.

Sales manager Stef Schampaert neemt ad interim de post van Jan Vleminckx in. De charismatische Jan Vleminckx was bijna elf jaar aan de slag bij Netapp en bouwde de storagespecialist uit tot een sterke speler in de Belgische markt. Netapp kon een aantal grote contracten in de wacht slepen, onder andere bij de Europese Commissie.

Vleminckx, een echte netwerkman, wil voorlopig enkele maanden vrij nemen.

Regiodirecteur Jan Vleminckx heeft het storagebedrijf Netapp na elf jaar verlaten. Dat komt als een verrassing want de cijfers waren bijzonder goed. Sales manager Stef Schampaert neemt ad interim de post van Jan Vleminckx in. De charismatische Jan Vleminckx was bijna elf jaar aan de slag bij Netapp en bouwde de storagespecialist uit tot een sterke speler in de Belgische markt. Netapp kon een aantal grote contracten in de wacht slepen, onder andere bij de Europese Commissie. Vleminckx, een echte netwerkman, wil voorlopig enkele maanden vrij nemen.