Dit weekend kwam er een video online waarbij een rokende Japanner te zien is. Hij probeert een lucifer aan te steken, maar laat (rond minuut 4:50) het hele doosje ontvlammen. De aangestoken lucifer gooit hij zonder nadenken in een zak met papier naast zich, terwijl hij probeert het brandende luciferdoosje te doven.

Na een halve minuut heeft hij pas door dat de zak papier in brand staat, waarna hij het verplaatst en probeert te doven met karton - uiteraard geen verstandige manier - waarna het al snel uit de hand loopt.

Op Reddit stond kort een vertaald Japans krantenbericht waarin vermeld stond dat het huis van de 40-jarige man - die bij zijn ouders woonde - voor een derde is afgebrand. (WK)

Dit weekend kwam er een video online waarbij een rokende Japanner te zien is. Hij probeert een lucifer aan te steken, maar laat (rond minuut 4:50) het hele doosje ontvlammen. De aangestoken lucifer gooit hij zonder nadenken in een zak met papier naast zich, terwijl hij probeert het brandende luciferdoosje te doven.Na een halve minuut heeft hij pas door dat de zak papier in brand staat, waarna hij het verplaatst en probeert te doven met karton - uiteraard geen verstandige manier - waarna het al snel uit de hand loopt.Op Reddit stond kort een vertaald Japans krantenbericht waarin vermeld stond dat het huis van de 40-jarige man - die bij zijn ouders woonde - voor een derde is afgebrand. (WK)