Sinds 1 juli is Jean-Claude Geha de nieuwe country manager van Ericsson Belux. Hij volgt Jean-Marc Engels op.

Jean-Claude Geha zal rapporteren aan Head of market Unit Northern Europe, Magnus Mandersson. Hij volgt Jean-Marc Engels op, [die zoals eerder bekend raakte], een nieuwe uitdaging zoekt.

Jean-Claude Geha is al drie jaar aan boord bij Ericsson. In zijn vorige functie was hij Head of Global Service Delivery in de business unit EMEA North. Daarvoor was Geha verantwoordelijk voor Managed Service Delivery op wereldvlak voor de business unit Global Services.

Voor hij bij Ericsson aan de slag ging, had hij al een palmares bij verschillende operatoren in Europa en Noord-Amerika opgebouwd. Zo werkte hij onder meer voor TeliaSonera Internation Carrier, Telia North America, MCI en MCI-Bell Canada Stentor. Geha behaalde overigens ziijn Bachelor-diploma Electrical Engineering aan de Universiteit van Maryland en zijn Master in Telecommunications Management-diploma aan de South Methodist Universiteit in Dallas.

Sinds 1 juli is Jean-Claude Geha de nieuwe country manager van Ericsson Belux. Hij volgt Jean-Marc Engels op. Jean-Claude Geha zal rapporteren aan Head of market Unit Northern Europe, Magnus Mandersson. Hij volgt Jean-Marc Engels op, [die zoals eerder bekend raakte], een nieuwe uitdaging zoekt. Jean-Claude Geha is al drie jaar aan boord bij Ericsson. In zijn vorige functie was hij Head of Global Service Delivery in de business unit EMEA North. Daarvoor was Geha verantwoordelijk voor Managed Service Delivery op wereldvlak voor de business unit Global Services. Voor hij bij Ericsson aan de slag ging, had hij al een palmares bij verschillende operatoren in Europa en Noord-Amerika opgebouwd. Zo werkte hij onder meer voor TeliaSonera Internation Carrier, Telia North America, MCI en MCI-Bell Canada Stentor. Geha behaalde overigens ziijn Bachelor-diploma Electrical Engineering aan de Universiteit van Maryland en zijn Master in Telecommunications Management-diploma aan de South Methodist Universiteit in Dallas.