Jean-Luc Clarot is de nieuwe vice president en verantwoordelijke voor Skynet, de internetpoot van de Belgacom groep. Skynet zou meer online diensten willen aanbieden.

Ingenieur Jean-Luc Clarot, die afstudeerde aan de polytechnische faculteit van Bergen, begon in 2007 bij Proximus als directeur Services Fulfilment & Assurance. Wat later werd Proximus geïntegreerd bij Belgacom. Hij was er ondermeer verantwoordelijk voor de it-ontwikkeling van het crm-systeem. De job van vice president bij Skynet stond al geruime tijd open. Volgens Le Soir zou Clarot orde op zaken moeten stellen bij het internetfiliaal. Er gaan volgens de krant al enige tijd geruchten dat Belgacom Skynet zou willen verkopen.

Jean-Luc Clarot is de nieuwe vice president en verantwoordelijke voor Skynet, de internetpoot van de Belgacom groep. Skynet zou meer online diensten willen aanbieden. Ingenieur Jean-Luc Clarot, die afstudeerde aan de polytechnische faculteit van Bergen, begon in 2007 bij Proximus als directeur Services Fulfilment & Assurance. Wat later werd Proximus geïntegreerd bij Belgacom. Hij was er ondermeer verantwoordelijk voor de it-ontwikkeling van het crm-systeem. De job van vice president bij Skynet stond al geruime tijd open. Volgens Le Soir zou Clarot orde op zaken moeten stellen bij het internetfiliaal. Er gaan volgens de krant al enige tijd geruchten dat Belgacom Skynet zou willen verkopen.