De oprichter van BSB uit Louvain-La-Neuve, Jean martin, verlaat het bedrijf "in onderling overleg." Hij wordt vervangen door Marwan Hanifa.

Martin richtte BSB op in 1995 toen hij zich waarschijnlijk niet voor mogelijk hield dat hij een bedrijf zou leiden met meer dan 350 mensen in dienst, actief in zes landen en een omzet van 15,4 miljoen euro in 2012 (Bron: Trendstop). De paradepaardjes zijn Solife, dat levensverzekeringsproducten beheert en Soliam om portefeuilles en vermogens te beheren. Andere activiteiten zijn onder meer een zakelijke dienstverlener en een SaaS-aanbod van Solfia.

Maar de afgelopen jaren stagneerde de verkoop en liepen de verliezen op, ondanks het feit dat het bedrijf meer dan honderd klanten in 23 landen heeft.

Op 24 januari werd de groep Vermeg, leverancier van oplossingen voor de bank- en beleggingssector, meerderheidsaandeelhouder van BSB doro haar belang te verhogen tot 90,67 procent. Sinds juni investeerde het zo 24 miljoen euro in het bedrijf.

Een gevolg daarvan is dat ceo en oprichter jean Martin "in onderling overleg" zijn functie doorgeeft aan Marwan Hanifah. Hij was tot voor kort ceo van de Vermeg groep. "We hebben een ontwikkelingsstrategie die de focus legt op de kernactiviteiten met als doel de efficiëntie te maximaliseren doorheen ons productgamma." Aldus Bedreddine Ouali, voorzitter van BSB International.

De oprichter van BSB uit Louvain-La-Neuve, Jean martin, verlaat het bedrijf "in onderling overleg." Hij wordt vervangen door Marwan Hanifa.Martin richtte BSB op in 1995 toen hij zich waarschijnlijk niet voor mogelijk hield dat hij een bedrijf zou leiden met meer dan 350 mensen in dienst, actief in zes landen en een omzet van 15,4 miljoen euro in 2012 (Bron: Trendstop). De paradepaardjes zijn Solife, dat levensverzekeringsproducten beheert en Soliam om portefeuilles en vermogens te beheren. Andere activiteiten zijn onder meer een zakelijke dienstverlener en een SaaS-aanbod van Solfia. Maar de afgelopen jaren stagneerde de verkoop en liepen de verliezen op, ondanks het feit dat het bedrijf meer dan honderd klanten in 23 landen heeft. Op 24 januari werd de groep Vermeg, leverancier van oplossingen voor de bank- en beleggingssector, meerderheidsaandeelhouder van BSB doro haar belang te verhogen tot 90,67 procent. Sinds juni investeerde het zo 24 miljoen euro in het bedrijf. Een gevolg daarvan is dat ceo en oprichter jean Martin "in onderling overleg" zijn functie doorgeeft aan Marwan Hanifah. Hij was tot voor kort ceo van de Vermeg groep. "We hebben een ontwikkelingsstrategie die de focus legt op de kernactiviteiten met als doel de efficiëntie te maximaliseren doorheen ons productgamma." Aldus Bedreddine Ouali, voorzitter van BSB International.