Midden juli wordt Jean-Pierre Bernaerts de nieuwe cio van de Java-groep uit Rotselaar, bij Leuven. Bernaerts werkt vandaag nog als ict-directeur bij de Sofim HR dienstengroep.

Bij de Java-groep, een Belgisch familiebedrijf met een omzet van 110 miljoen euro, moet Jean-Pierre Bernaerts het platform optimaliseren om de business flexibel te ondersteunen. De groep heeft een it-team van een tiental werknemers.

Bernaerts heeft heel wat ervaring en was onder andere ict-directeur bij Carglass, de Financieel-Economische Tijd en de Solvus Resource groep. Sinds 2007 is hij ad intermin ict-directeur bij de Sofim HR dienstengroep.

Midden juli wordt Jean-Pierre Bernaerts de nieuwe cio van de Java-groep uit Rotselaar, bij Leuven. Bernaerts werkt vandaag nog als ict-directeur bij de Sofim HR dienstengroep. Bij de Java-groep, een Belgisch familiebedrijf met een omzet van 110 miljoen euro, moet Jean-Pierre Bernaerts het platform optimaliseren om de business flexibel te ondersteunen. De groep heeft een it-team van een tiental werknemers. Bernaerts heeft heel wat ervaring en was onder andere ict-directeur bij Carglass, de Financieel-Economische Tijd en de Solvus Resource groep. Sinds 2007 is hij ad intermin ict-directeur bij de Sofim HR dienstengroep.