Jean-Pierre Bernaerts, de cio van de JAVA voedingsgroep uit Rotselaar stapt over naar het beveiligingsberijf G4S. Hij zal er de strategische projecten aanpakken.

Jean-Pierre Bernaerts was al enkele jaren als cio aan de slag bij de JAVA groep. Eerder had hij ook al gelijkaardige verantwoordelijkheden bij Carglass, de Financieel-Economische Tijd en Solvus. Vanaf 1 september richt Bernaerts zich tot de securitywereld bij G4S dat zo'n 5.000 werknemers telt. Als project manager zal hij zowel strategische ict- als businessprojecten leiden.

Jean-Pierre Bernaerts, de cio van de JAVA voedingsgroep uit Rotselaar stapt over naar het beveiligingsberijf G4S. Hij zal er de strategische projecten aanpakken. Jean-Pierre Bernaerts was al enkele jaren als cio aan de slag bij de JAVA groep. Eerder had hij ook al gelijkaardige verantwoordelijkheden bij Carglass, de Financieel-Economische Tijd en Solvus. Vanaf 1 september richt Bernaerts zich tot de securitywereld bij G4S dat zo'n 5.000 werknemers telt. Als project manager zal hij zowel strategische ict- als businessprojecten leiden.