Jetairfly speelt handig in op wie goedkoop wil shoppen in de luchthaven, maar daar geen tijd of zin voor heeft.

De luchtvaartmaatschappij start in november met een taxfree webshop. Het concept is relatief eenvoudig: je kan de producten thuis online bekijken en op je heen- of terugvlucht ligt het pakket klaar.

De winkel zal ongeveer 750 producten bevatten variërende van sigaretten, cosmetica, parfum, alcohol enz...

Wie wil genieten van een taxfree product, online of in de shops op de luchthaven, moet uiteraard nog steeds buiten Europa vliegen. Met pakweg een ticket Brussel-Budapest blijf je binnen de Europese Unie en is er geen btw-loos tarief.

Jetairfly speelt handig in op wie goedkoop wil shoppen in de luchthaven, maar daar geen tijd of zin voor heeft. De luchtvaartmaatschappij start in november met een taxfree webshop. Het concept is relatief eenvoudig: je kan de producten thuis online bekijken en op je heen- of terugvlucht ligt het pakket klaar. De winkel zal ongeveer 750 producten bevatten variërende van sigaretten, cosmetica, parfum, alcohol enz... Wie wil genieten van een taxfree product, online of in de shops op de luchthaven, moet uiteraard nog steeds buiten Europa vliegen. Met pakweg een ticket Brussel-Budapest blijf je binnen de Europese Unie en is er geen btw-loos tarief.