Oprichter Jimmy Houtput van Data Flow, een ICT-dienstenleverancier in Heverlee, is in Brussel door JCI Vlaanderen uitgeroepen tot Vlaamse JO of Vlaamse Jonge Ondernemer 2009. Patrick Decuyper van Enfinity uit Waregem en Olivier Lanckriet van Exellent in Brugge bleven tot het laatste in de strijd.

De Vlaamse JO werd voor de vijfde keer uitgereikt. JCI of Junior Chamber International Vlaanderen reikt de prijs elk jaar uit aan een succesvolle ondernemer jonger dan 40 jaar op basis van een aantal criteria die niet louter prestatiegericht zijn, zoals creativiteit en leiderschap. Het bedrijf van de Vlaamse JO moet een toegevoegde waarde van 1 miljoen euro genereren. Jimmy Houtput volgt brouwer Xavier Vanneste op.

Jimmy Houtput stichtte als 24-jarige Data Flow. Het bedrijf biedt infrastructuurverbeteringen en gespecialiseerde softwareontwikkeling aan. De nieuwste technologieën staan centraal. "Bij een puur dienstverlenend bedrijf draait alles rond het optimaal inzetten van de juiste mensen en hun competenties. Een zeer essentieel punt bij de uitbouw van Data Flow was de keuze van de personen op sleutelposities", zegt Houtput.

Bruggeling Olivier Lanckriet is sinds 1992 gedelegeerd bestuurder van Groep Exellent. Exellent is een keten van 300 zelfstandige vakhandelaren in elektro en IT. De groep haalde in 2008 een omzet van 295 miljoen euro. Patrick Decuyper stichtte in 2005 met een medevennoot Enfinity in Waregem. Het bedrijf is actief in twaalf landen met zonne- en windenergie en is marktleider in België.

Andere finalisten waren Ahmed Hilami van Flyer.eu, Joris Mertens van ViasDFK, Peter Vermeersch en Stijn Stragier van Geodynamics, Geert Spapen van Delicatesse Catering, Sander Mollet van SMO en Dominiek Callewier van AVC Design.

Meer over Jimmy Houtput leest u [op de website van onze collega's van Trends].

Bron: Belga

Oprichter Jimmy Houtput van Data Flow, een ICT-dienstenleverancier in Heverlee, is in Brussel door JCI Vlaanderen uitgeroepen tot Vlaamse JO of Vlaamse Jonge Ondernemer 2009. Patrick Decuyper van Enfinity uit Waregem en Olivier Lanckriet van Exellent in Brugge bleven tot het laatste in de strijd. De Vlaamse JO werd voor de vijfde keer uitgereikt. JCI of Junior Chamber International Vlaanderen reikt de prijs elk jaar uit aan een succesvolle ondernemer jonger dan 40 jaar op basis van een aantal criteria die niet louter prestatiegericht zijn, zoals creativiteit en leiderschap. Het bedrijf van de Vlaamse JO moet een toegevoegde waarde van 1 miljoen euro genereren. Jimmy Houtput volgt brouwer Xavier Vanneste op. Jimmy Houtput stichtte als 24-jarige Data Flow. Het bedrijf biedt infrastructuurverbeteringen en gespecialiseerde softwareontwikkeling aan. De nieuwste technologieën staan centraal. "Bij een puur dienstverlenend bedrijf draait alles rond het optimaal inzetten van de juiste mensen en hun competenties. Een zeer essentieel punt bij de uitbouw van Data Flow was de keuze van de personen op sleutelposities", zegt Houtput. Bruggeling Olivier Lanckriet is sinds 1992 gedelegeerd bestuurder van Groep Exellent. Exellent is een keten van 300 zelfstandige vakhandelaren in elektro en IT. De groep haalde in 2008 een omzet van 295 miljoen euro. Patrick Decuyper stichtte in 2005 met een medevennoot Enfinity in Waregem. Het bedrijf is actief in twaalf landen met zonne- en windenergie en is marktleider in België. Andere finalisten waren Ahmed Hilami van Flyer.eu, Joris Mertens van ViasDFK, Peter Vermeersch en Stijn Stragier van Geodynamics, Geert Spapen van Delicatesse Catering, Sander Mollet van SMO en Dominiek Callewier van AVC Design. Meer over Jimmy Houtput leest u [op de website van onze collega's van Trends]. Bron: Belga