De kans is groot dat Jo Cornu, de huidige topman van Agfa-Gevaert, het voormalige zitje van Maurice Lippens in de raad van bestuur van Belgacom zal innemen.

Dat schrijft lecho.be, de website van de Franstalige zakenkrant. Lippens stapte in oktober op in volle Fortis-storm. Indien de aandeelhouders van de telecomoperator daartoe groen licht geven tijdens de algemene vergadering op 8 april, zou Jo Cornu de voormalige Fortis-topman vervangen.

Cornu heeft een achtergrond in de telecomsector. Zo was hij algemeen directeur van Bell Telephone en coo bij Alcatel Telecom. Cornu zou aangesteld worden voor een periode van 6 jaar. Hij zou genieten van een jaarlijkse vaste vergoeding van 25.000 euro en een zitpenning van 5.000 euro per deelname aan de raad van bestuur.

Bron: Belga

De kans is groot dat Jo Cornu, de huidige topman van Agfa-Gevaert, het voormalige zitje van Maurice Lippens in de raad van bestuur van Belgacom zal innemen. Dat schrijft lecho.be, de website van de Franstalige zakenkrant. Lippens stapte in oktober op in volle Fortis-storm. Indien de aandeelhouders van de telecomoperator daartoe groen licht geven tijdens de algemene vergadering op 8 april, zou Jo Cornu de voormalige Fortis-topman vervangen. Cornu heeft een achtergrond in de telecomsector. Zo was hij algemeen directeur van Bell Telephone en coo bij Alcatel Telecom. Cornu zou aangesteld worden voor een periode van 6 jaar. Hij zou genieten van een jaarlijkse vaste vergoeding van 25.000 euro en een zitpenning van 5.000 euro per deelname aan de raad van bestuur. Bron: Belga