Jo Mariens, de gewezen topman van UPC België en Interxion, is aangetrokken door Yuntaa.

Yuntaa biedt een webgebaseerd storageplatform aan. Mariens wordt er chief strategy officer.

Jo Mariens werd in februari 2008 de nieuwe baas van datacenterspecialist Interxion. Eerder was hij 12 jaar baas bij Canal+ en 8 jaar UPC België. UPC, actief in Leuven en Brussel, werd overgenomen door Telenet. Eind vorig jaar stapte Mariens verrassend op bij Interxion.

Bij Yuntaa moet hij nu de strategie verder gestalte geven. Yuntaa haalde in december vorig jaar nog eens een half miljoen euro op bij Arkafund dat eerder ook al een miljoen euro in het storage & sharingplatform heeft gepompt. Investeerders in Arkafund zijn Corelio en Dexia.

Jo Mariens, de gewezen topman van UPC België en Interxion, is aangetrokken door Yuntaa. Yuntaa biedt een webgebaseerd storageplatform aan. Mariens wordt er chief strategy officer. Jo Mariens werd in februari 2008 de nieuwe baas van datacenterspecialist Interxion. Eerder was hij 12 jaar baas bij Canal+ en 8 jaar UPC België. UPC, actief in Leuven en Brussel, werd overgenomen door Telenet. Eind vorig jaar stapte Mariens verrassend op bij Interxion. Bij Yuntaa moet hij nu de strategie verder gestalte geven. Yuntaa haalde in december vorig jaar nog eens een half miljoen euro op bij Arkafund dat eerder ook al een miljoen euro in het storage & sharingplatform heeft gepompt. Investeerders in Arkafund zijn Corelio en Dexia.