Jo Van Gorp is na vijf jaar weg bij Telenet. Hij hield zich de jongste maanden vooral bezig met strategische dossiers zoals de 3G-licentie. Zijn vertrek komt als een verrassing.

De 44-jarige Jo Van Gorp werd in april 2004 aangtrokken door Telenet als executive vice president & general counsel. Begin 2007 werd hij verantwoordelijk voor de residentiële markt. De jongste maanden legde hij zich toe op strategische dossiers zoals voor de belangrijke 3G-licentie. "Ik ben veeleer een teamspeler. Ik heb stress nodig," zegt Van Gorp die nu voor een aantal sabaticalmaanden gaat. Hij vertrekt tevens met Dixie Dansercoer op de Noordpoolexpeditie.

Jo Van Gorp heeft meer dan 17 jaar telecomervaring. Hij ging van start bij BT en later bij Verizon. Vanaf de liberalisering in 1998 bouwde hij in Europa Level3 Communications uit. Hij was tevens ceo van de Belgische afdeling en stond aan de basis van één van de eerste datacenters in ons land. Het is nog niet duidelijk of hij in de ict-wereld blijft. "Ik ga de komende maanden eens goed nadenken en met heel wat mensen spreken", aldus Van Gorp.

Jo Van Gorp is na vijf jaar weg bij Telenet. Hij hield zich de jongste maanden vooral bezig met strategische dossiers zoals de 3G-licentie. Zijn vertrek komt als een verrassing. De 44-jarige Jo Van Gorp werd in april 2004 aangtrokken door Telenet als executive vice president & general counsel. Begin 2007 werd hij verantwoordelijk voor de residentiële markt. De jongste maanden legde hij zich toe op strategische dossiers zoals voor de belangrijke 3G-licentie. "Ik ben veeleer een teamspeler. Ik heb stress nodig," zegt Van Gorp die nu voor een aantal sabaticalmaanden gaat. Hij vertrekt tevens met Dixie Dansercoer op de Noordpoolexpeditie. Jo Van Gorp heeft meer dan 17 jaar telecomervaring. Hij ging van start bij BT en later bij Verizon. Vanaf de liberalisering in 1998 bouwde hij in Europa Level3 Communications uit. Hij was tevens ceo van de Belgische afdeling en stond aan de basis van één van de eerste datacenters in ons land. Het is nog niet duidelijk of hij in de ict-wereld blijft. "Ik ga de komende maanden eens goed nadenken en met heel wat mensen spreken", aldus Van Gorp.