Ex-Telenet- en DNS.be-topman Jo Van Gorp stapt over naar de maker van communicatieproducten Topcom.

De nieuwste halte in de carrière van Jo Van Gorp - na een Noordpoolexpeditie met Dixie Dansercoer - is Topcom. Dat is een Belgische bouwer van communicatie-, healthcare- en babycareproducten. Jo Van Gorp wordt er de nieuwe ceo. Hij moet, aldus het persbericht, "het bedrijf verder stroomlijnen en nieuwe markten aanboren".

Van Gorp, jurist van opleiding, was tot voor kort nog interim-directeur bij domeinnaambeheerder DNS.be, na het vertrek van Marc Van Wesemael. Daarvóór was Van Gorp 5 jaar aan de slag bij Telenet. Hij werd in april 2004 aangetrokken door Telenet als executive vice president & general counsel. Begin 2007 werd hij verantwoordelijk voor de residentiële markt. De laatste maanden bij Telenet legde hij zich toe op strategische dossiers zoals dat van de 3G-licentie.

Voor zijn passage bij Telenet was Van Gorp een kleine 6 jaar ceo bij Level 3 Communications. Hij begon zijn carrière bij BT Global Services en Verizon Business.

Ex-Telenet- en DNS.be-topman Jo Van Gorp stapt over naar de maker van communicatieproducten Topcom. De nieuwste halte in de carrière van Jo Van Gorp - na een Noordpoolexpeditie met Dixie Dansercoer - is Topcom. Dat is een Belgische bouwer van communicatie-, healthcare- en babycareproducten. Jo Van Gorp wordt er de nieuwe ceo. Hij moet, aldus het persbericht, "het bedrijf verder stroomlijnen en nieuwe markten aanboren". Van Gorp, jurist van opleiding, was tot voor kort nog interim-directeur bij domeinnaambeheerder DNS.be, na het vertrek van Marc Van Wesemael. Daarvóór was Van Gorp 5 jaar aan de slag bij Telenet. Hij werd in april 2004 aangetrokken door Telenet als executive vice president & general counsel. Begin 2007 werd hij verantwoordelijk voor de residentiële markt. De laatste maanden bij Telenet legde hij zich toe op strategische dossiers zoals dat van de 3G-licentie. Voor zijn passage bij Telenet was Van Gorp een kleine 6 jaar ceo bij Level 3 Communications. Hij begon zijn carrière bij BT Global Services en Verizon Business.