De Belg Jo Van Onsem wordt president van de Xerox International Transportation and Government Group. Hij werkt al sinds 1987 voor Xerox.

Tot voor kort was Van Onsem hoofd van Xerox Duitsland. Hij begon bij het bedrijf als verkoper in België maar heeft verschillende functies uitgevoerd waaronder algemeen directeur van Xerox Nederland en later de Benelux-Regio. Ook is hij voorzitter van de Amerikaanse Kamer van Koophandel in Duitsland.

De International Transportation and Government Group (ITG) is deel van de services-afdeling van het bedrijf en behandelt onder meer declaratieverwerking, toltransacties, parkeertechnologie en fleetmanagement. Hij zal rapporteren aan David Amoriell, vicepresident en COO Transportation and Governemtn Bij Xerox Services.

Xerox wordt in België geleid door Ingrid Gonissen.

De Belg Jo Van Onsem wordt president van de Xerox International Transportation and Government Group. Hij werkt al sinds 1987 voor Xerox. Tot voor kort was Van Onsem hoofd van Xerox Duitsland. Hij begon bij het bedrijf als verkoper in België maar heeft verschillende functies uitgevoerd waaronder algemeen directeur van Xerox Nederland en later de Benelux-Regio. Ook is hij voorzitter van de Amerikaanse Kamer van Koophandel in Duitsland. De International Transportation and Government Group (ITG) is deel van de services-afdeling van het bedrijf en behandelt onder meer declaratieverwerking, toltransacties, parkeertechnologie en fleetmanagement. Hij zal rapporteren aan David Amoriell, vicepresident en COO Transportation and Governemtn Bij Xerox Services. Xerox wordt in België geleid door Ingrid Gonissen.