Johan Pauwels is de nieuwe country manager Belux van Metastorm, gespecialiseerd in business process management. Pauwels komt van Software AG.

Johan Pauwels, economist van opleiding, heeft een rijke loopbaan achter de rug. Hij begon in '94 bij Digital en was vervolgens te vinden bij Sybase, Sun Microsystems, BMC Software en SeeByond.

In de zomer van 2004 werd hij country general manager Belux bij BEA Systems waar hij vier jaar bleef. Eind 2008 verhuisde Johan Pauwels naar Software AG als vice president Belux. Sinds twee maanden trekt hij nu aan de kar bij Metastorm als country manager Belux.

Johan Pauwels is de nieuwe country manager Belux van Metastorm, gespecialiseerd in business process management. Pauwels komt van Software AG. Johan Pauwels, economist van opleiding, heeft een rijke loopbaan achter de rug. Hij begon in '94 bij Digital en was vervolgens te vinden bij Sybase, Sun Microsystems, BMC Software en SeeByond. In de zomer van 2004 werd hij country general manager Belux bij BEA Systems waar hij vier jaar bleef. Eind 2008 verhuisde Johan Pauwels naar Software AG als vice president Belux. Sinds twee maanden trekt hij nu aan de kar bij Metastorm als country manager Belux.