Johan Taccoen, die sinds april program manager is voor het e-commerce platform Storesquare, neemt in september de algemene leiding over. "Aan de uitdaging om Storesquare uit te bouwen tot de Amazon voor de Belgische buurtwinkel kon ik niet weerstaan", aldus Johan Taccoen.

Storesquare werd in februari van dit jaar gelanceerd als een online e-commerce platform voor lokale handelaren. Inmiddels maken meer dan 500 handelaars van over heel Vlaanderen er gebruik van. Storesquare zorgt voor het webplatform en neemt ook de marketing en financiële afhandeling voor zijn rekening.

., .
. © .

Taccoen is graduaat elektronica en begon zijn carrière als technisch manager bij de Belgische luchtmacht. Hij bekleedde onder meer functies bij Telenet, Truvo, International Post Corporation and Tidi Solutions. "Ik wil er mijn missie van maken de lokale handelaar te sensibiliseren van de noodzaak én de consequenties van het opzetten van een e-commerce," zegt Taccoen in een persbericht. "Eenmaal de beslissing genomen- en veel keuze is er niets of je holt hopeloos achter- is er een nauwgezette en voortdurende opvolging nodig van die virtuele shop. Net zoals een winkelier zijn etalage liefdevol aantrekkelijk maakt voor de passant, moet de webshop de bezoeker verleiden met voldoende en aantrekkelijk gefotografeerde producten."

Storesquare wordt ondersteund door Unizo, KBC en Roularta (uitgever van Data News, nvdr).

Johan Taccoen, die sinds april program manager is voor het e-commerce platform Storesquare, neemt in september de algemene leiding over. "Aan de uitdaging om Storesquare uit te bouwen tot de Amazon voor de Belgische buurtwinkel kon ik niet weerstaan", aldus Johan Taccoen.Storesquare werd in februari van dit jaar gelanceerd als een online e-commerce platform voor lokale handelaren. Inmiddels maken meer dan 500 handelaars van over heel Vlaanderen er gebruik van. Storesquare zorgt voor het webplatform en neemt ook de marketing en financiële afhandeling voor zijn rekening. Taccoen is graduaat elektronica en begon zijn carrière als technisch manager bij de Belgische luchtmacht. Hij bekleedde onder meer functies bij Telenet, Truvo, International Post Corporation and Tidi Solutions. "Ik wil er mijn missie van maken de lokale handelaar te sensibiliseren van de noodzaak én de consequenties van het opzetten van een e-commerce," zegt Taccoen in een persbericht. "Eenmaal de beslissing genomen- en veel keuze is er niets of je holt hopeloos achter- is er een nauwgezette en voortdurende opvolging nodig van die virtuele shop. Net zoals een winkelier zijn etalage liefdevol aantrekkelijk maakt voor de passant, moet de webshop de bezoeker verleiden met voldoende en aantrekkelijk gefotografeerde producten."Storesquare wordt ondersteund door Unizo, KBC en Roularta (uitgever van Data News, nvdr).