McAfee komt aan het woord in een artikel op de website van Business Insider. De oprichter van anti-virusbedrijf McAfee gaat in het stuk flink los op de hedendaagse mentaliteit, waar de privacy van enkele personen boven het algemene goed gesteld lijkt te gaan worden.

Altijd al gezegd

"Ik roep al veel langer dat we niet goed bezig zijn met IT", aldus McAfee. "Maar als een bedrijf in een bijzonder geval weigert om de overheid tegemoet te komen, dan moet iemand anders het maar doen. En dat ben ik dan", aldus McAfee, die nog steeds in de race is om ooit president van de VS te worden. Hij denkt dat hij de telefoon in een tijdsbestek van hooguit 3 weken plat heeft, zodat de inhoud leesbaar wordt.

Bron: Automatiseringgids

McAfee komt aan het woord in een artikel op de website van Business Insider. De oprichter van anti-virusbedrijf McAfee gaat in het stuk flink los op de hedendaagse mentaliteit, waar de privacy van enkele personen boven het algemene goed gesteld lijkt te gaan worden.Altijd al gezegd"Ik roep al veel langer dat we niet goed bezig zijn met IT", aldus McAfee. "Maar als een bedrijf in een bijzonder geval weigert om de overheid tegemoet te komen, dan moet iemand anders het maar doen. En dat ben ik dan", aldus McAfee, die nog steeds in de race is om ooit president van de VS te worden. Hij denkt dat hij de telefoon in een tijdsbestek van hooguit 3 weken plat heeft, zodat de inhoud leesbaar wordt. Bron: Automatiseringgids