John van der Velden leidt voortaan de Nederlandse vestiging van de integrator Damovo. Tot twee jaar geleden was hij de baas van Dimension Data Nederland.

De Nederlander John van der Velden is dus opnieuw aan de slag in de integratiebusiness. In september 2001 verkocht hij zijn bedrijf Time Netbuilding aan de Zuid-Afrikaanse groep Dimension Data. Hij werd zelf ook managing director van de Nederlandse vestiging. Een van zijn grote successen was de netwerkintegratie bij ABN Amro. Begin 2007 verliet hij echter Dimension Data. Bij Damovo zal hij rapporteren aan Andrew Povey die de Benelux vestiging leidt.

John van der Velden leidt voortaan de Nederlandse vestiging van de integrator Damovo. Tot twee jaar geleden was hij de baas van Dimension Data Nederland. De Nederlander John van der Velden is dus opnieuw aan de slag in de integratiebusiness. In september 2001 verkocht hij zijn bedrijf Time Netbuilding aan de Zuid-Afrikaanse groep Dimension Data. Hij werd zelf ook managing director van de Nederlandse vestiging. Een van zijn grote successen was de netwerkintegratie bij ABN Amro. Begin 2007 verliet hij echter Dimension Data. Bij Damovo zal hij rapporteren aan Andrew Povey die de Benelux vestiging leidt.