Ive is de man achter het iconische design van verschillende Apple-producten. In 2015 werd hij de chief design officer maar sindsdien werd hij mede-verantwoordelijk voor het design van Apple's nieuwe campus. Het zogenaamde 'ruimteschip' dat sinds kort klaar is. Apple laat nu weten dat Ive opnieuw de product design teams zal leiden.

Ive is een van de meest cruciale mensen in het succesverhaal van Apple. Hij leidt het designteam sinds 1996 en is onder meer verantwoordelijk voor de look van de iMac desktop, de iPod en de iPad. Sinds 2012 is hij ook verantwoordelijk voor het design van de software.

Ive is de man achter het iconische design van verschillende Apple-producten. In 2015 werd hij de chief design officer maar sindsdien werd hij mede-verantwoordelijk voor het design van Apple's nieuwe campus. Het zogenaamde 'ruimteschip' dat sinds kort klaar is. Apple laat nu weten dat Ive opnieuw de product design teams zal leiden.Ive is een van de meest cruciale mensen in het succesverhaal van Apple. Hij leidt het designteam sinds 1996 en is onder meer verantwoordelijk voor de look van de iMac desktop, de iPod en de iPad. Sinds 2012 is hij ook verantwoordelijk voor het design van de software.