Voor Ive lijkt het vooral een erkenning van zijn werk voor Apple, in zijn werkzaamheden verandert niet veel. Hij was al eindverantwoordelijk voor het ontwerp van alle hardware en sinds 2013 ook voor de interfaces van de software van Apple. Zijn eerste wapenfeit daarbij was de introductie van het veel 'plattere' uiterlijk van iOS 7.

Het enige verschil is dat Ive zich minder bezig gaat houden met de dagelijkse praktijk in de ontwerpstudio's. Deze taak komt nu meer te liggen bij Richard Howarth en Alan Dye, verantwoordelijk voor respectievelijk industrieel design en user interfaces.

Bron: Automatiseringgids

Voor Ive lijkt het vooral een erkenning van zijn werk voor Apple, in zijn werkzaamheden verandert niet veel. Hij was al eindverantwoordelijk voor het ontwerp van alle hardware en sinds 2013 ook voor de interfaces van de software van Apple. Zijn eerste wapenfeit daarbij was de introductie van het veel 'plattere' uiterlijk van iOS 7. Het enige verschil is dat Ive zich minder bezig gaat houden met de dagelijkse praktijk in de ontwerpstudio's. Deze taak komt nu meer te liggen bij Richard Howarth en Alan Dye, verantwoordelijk voor respectievelijk industrieel design en user interfaces.Bron: Automatiseringgids