Jorg Leenaards mag zich sinds 1 februari weer directeur van de Stafdienst ICT van de FOD Buitenlandse Zaken noemen.

Leenaards kwam als beste uit de bus na een officiële selectie bij Selor. Hij neemt zo opnieuw zijn vroegere functie over van Patrice Couchard, die de ict-verantwoordelijkheid ad interim waarnam.

In oktober 2007 schorste de Raad van State de benoeming van Jorg Leenaards. Hij was een van de vele overheidsmanagers van wie de Raad van State na de Copernicus-hervorming de benoeming teniet deed. "Het is dus een puur administratieve beslissing, dus niet vanwege niet-geslaagde projecten", stelde Leenaards in oktober laatstleden.

Leenaards is licentiaat politieke, sociale en economische wetenschappen. Hij volgde tussen 2001 en 2003 wel enkele ict-masterclasses.

Jorg Leenaards mag zich sinds 1 februari weer directeur van de Stafdienst ICT van de FOD Buitenlandse Zaken noemen. Leenaards kwam als beste uit de bus na een officiële selectie bij Selor. Hij neemt zo opnieuw zijn vroegere functie over van Patrice Couchard, die de ict-verantwoordelijkheid ad interim waarnam. In oktober 2007 schorste de Raad van State de benoeming van Jorg Leenaards. Hij was een van de vele overheidsmanagers van wie de Raad van State na de Copernicus-hervorming de benoeming teniet deed. "Het is dus een puur administratieve beslissing, dus niet vanwege niet-geslaagde projecten", stelde Leenaards in oktober laatstleden. Leenaards is licentiaat politieke, sociale en economische wetenschappen. Hij volgde tussen 2001 en 2003 wel enkele ict-masterclasses.