De ex-Arinso-ceo Jos Sluys heeft een zitje gekregen in de raad van bestuur van Porthus, dat on demand it-oplossingen aanbiedt. Sluys slaagde daarin via zijn eigen investeringsvehikel Saffelberg Investments.

Saffelberg Investments heeft zijn aandeel in Porthus in maart en april geleidelijk opgetrokken. Op dit moment bedraagt het 17,75 procent van het totale aandelenkapitaal. Daarmee is het investeringsbedrijf van Jos Sluys - tot vorig jaar nog ceo van HR-softwarebedrijf Arinso - één van de grootaandeelhouders van Porthus, naast de oprichters die 24,87 procent bezitten.

Omdat aandeelhouder Rendex zijn Porthus-aandelen verkocht en vertegenwoordiger Paul de Vrée daarom uit de raad van bestuur stapte, kwam er een plaats vrij voor Jos Sluys. "Jos kan bogen op ruim 20 jaar ervaring in alle aspecten van groeistrategieën voor bedrijven", zegt Luc Burgelman, bestuurder en ceo van Porthus in het persbericht. "Zijn gedegen ervaring met it-diensten en zijn kennis van marktopportuniteiten en hun impact op de bedrijfsprocessen van onze klanten zullen Porthus van pas komen bij het voortzetten van ons sterke groeipad."

De ex-Arinso-ceo Jos Sluys heeft een zitje gekregen in de raad van bestuur van Porthus, dat on demand it-oplossingen aanbiedt. Sluys slaagde daarin via zijn eigen investeringsvehikel Saffelberg Investments. Saffelberg Investments heeft zijn aandeel in Porthus in maart en april geleidelijk opgetrokken. Op dit moment bedraagt het 17,75 procent van het totale aandelenkapitaal. Daarmee is het investeringsbedrijf van Jos Sluys - tot vorig jaar nog ceo van HR-softwarebedrijf Arinso - één van de grootaandeelhouders van Porthus, naast de oprichters die 24,87 procent bezitten. Omdat aandeelhouder Rendex zijn Porthus-aandelen verkocht en vertegenwoordiger Paul de Vrée daarom uit de raad van bestuur stapte, kwam er een plaats vrij voor Jos Sluys. "Jos kan bogen op ruim 20 jaar ervaring in alle aspecten van groeistrategieën voor bedrijven", zegt Luc Burgelman, bestuurder en ceo van Porthus in het persbericht. "Zijn gedegen ervaring met it-diensten en zijn kennis van marktopportuniteiten en hun impact op de bedrijfsprocessen van onze klanten zullen Porthus van pas komen bij het voortzetten van ons sterke groeipad."