Lightspeed bedient vandaag meer dan vierduizend horecazaken in ons land, Joyn doet dat met meer dan 7.500 lokale handelaars. Door de punten van de digitale klantenkaart op het kassaticket af te drukken moet de klantenkaart zowel voor de klant als de uitbater gebruiksvriendelijker worden.

Vandaag zijn er zo'n 150 handelaars die zowel Lightspeed gebruiken als Joyn ondersteunen. Al verwachten beide bedrijven dat het aantal gemeenschappelijke klanten in de nabije toekomst zal uitbreiden.

Concreet krijgen klanten een QR-code op hun ticket gedrukt die twee uur geldig blijft. Door die in te scannen krijgen ze punten bij.

Lightspeed bedient vandaag meer dan vierduizend horecazaken in ons land, Joyn doet dat met meer dan 7.500 lokale handelaars. Door de punten van de digitale klantenkaart op het kassaticket af te drukken moet de klantenkaart zowel voor de klant als de uitbater gebruiksvriendelijker worden.Vandaag zijn er zo'n 150 handelaars die zowel Lightspeed gebruiken als Joyn ondersteunen. Al verwachten beide bedrijven dat het aantal gemeenschappelijke klanten in de nabije toekomst zal uitbreiden.Concreet krijgen klanten een QR-code op hun ticket gedrukt die twee uur geldig blijft. Door die in te scannen krijgen ze punten bij.