Citie focust zich op een mobiele stadsgids met onder meer de openingsuren van lokale handelaren en een aanduiding van vrije parkeerplaatsen. In totaal heeft het bedrijf afspraken met 1.400 handelaren en 9 steden. Ook de werknemers van Citie, dat werd geleid door Jan Bussels, gaan mee.

Joyn, zelf een fusie van cityLife, Qustomer en Het Opzet, breidt zo het aantal handelaars in zijn netwerk uit tot 7.500. Het bedrijf zet in op lokale handel met onder meer een digitale klantenkaart die je bij verschillende zaken tegelijk kan gebruiken.

Citie focust zich op een mobiele stadsgids met onder meer de openingsuren van lokale handelaren en een aanduiding van vrije parkeerplaatsen. In totaal heeft het bedrijf afspraken met 1.400 handelaren en 9 steden. Ook de werknemers van Citie, dat werd geleid door Jan Bussels, gaan mee.Joyn, zelf een fusie van cityLife, Qustomer en Het Opzet, breidt zo het aantal handelaars in zijn netwerk uit tot 7.500. Het bedrijf zet in op lokale handel met onder meer een digitale klantenkaart die je bij verschillende zaken tegelijk kan gebruiken.