Het gaat voor alle duidelijkheid niet om een nieuwe hack maar wel om een update van het incident dat afgelopen zomer werd vastgesteld bij het bedrijf. Zo weten we dat onder de gegevens namen, e-mailadressen, telefoonnummers en adressen zitten. wachtwoorden, geboortedata en rekeningnummers zijn niet bemachtigd. De zaak wordt verder onderzocht door de autoriteiten.

Of het enkel om Amerikaanse klanten gaat of niet is niet bekend. Wel weten we dat het om gegevens gaat van klanten en ex-klanten die de afgelopen jaren online zijn ingelogd via Chase.com of jpmorgan.com.

De hack vond plaats in verschillende pogingen tussen half juni en half augustus, telkens in sessies van minder dan een uur. De inbraak kwam tot stand via de pc van een werknemer.

Het gaat voor alle duidelijkheid niet om een nieuwe hack maar wel om een update van het incident dat afgelopen zomer werd vastgesteld bij het bedrijf. Zo weten we dat onder de gegevens namen, e-mailadressen, telefoonnummers en adressen zitten. wachtwoorden, geboortedata en rekeningnummers zijn niet bemachtigd. De zaak wordt verder onderzocht door de autoriteiten.Of het enkel om Amerikaanse klanten gaat of niet is niet bekend. Wel weten we dat het om gegevens gaat van klanten en ex-klanten die de afgelopen jaren online zijn ingelogd via Chase.com of jpmorgan.com.De hack vond plaats in verschillende pogingen tussen half juni en half augustus, telkens in sessies van minder dan een uur. De inbraak kwam tot stand via de pc van een werknemer.