Juniper Networks heeft aangekondigd dat het SMobile overneemt voor 70 miljoen dollar in cash. SMobile is specialist in security oplossingen voor smartphones en tablets.

Juniper wil de portfolio van SMobile integreren in zijn Junos Pulse softwareplatform, dat sowieso al focust op connectiviteit en veiligheid voor smartphones, netbooks en tablets.

"Juniper beveiligt al het grootste deel van de smartphonetrafiek in de VS, en stelt 25 miljoen eindgebruikers in staat om hun pc of hun mobieltje van op afstand te verbinden met het netwerk van hun bedrijf", Mark Bauhaus van Juniper Networks.

"Als we de SMobile portfolio kunnen integreren in ons Junos Pulse pakket, kunnen we alvast de beste en meest waterdichte mobiele beveiligingsoplossing op de markt aanbieden."

Juniper heeft vooralsnog geen datum geplakt op het afronden van de deal.

Juniper Networks heeft aangekondigd dat het SMobile overneemt voor 70 miljoen dollar in cash. SMobile is specialist in security oplossingen voor smartphones en tablets. Juniper wil de portfolio van SMobile integreren in zijn Junos Pulse softwareplatform, dat sowieso al focust op connectiviteit en veiligheid voor smartphones, netbooks en tablets. "Juniper beveiligt al het grootste deel van de smartphonetrafiek in de VS, en stelt 25 miljoen eindgebruikers in staat om hun pc of hun mobieltje van op afstand te verbinden met het netwerk van hun bedrijf", Mark Bauhaus van Juniper Networks. "Als we de SMobile portfolio kunnen integreren in ons Junos Pulse pakket, kunnen we alvast de beste en meest waterdichte mobiele beveiligingsoplossing op de markt aanbieden." Juniper heeft vooralsnog geen datum geplakt op het afronden van de deal.