Het bedrijf wordt voortaan geleid door Rami Rahim, een man die al zeventien jaar voor Juniper werkt, onder meer als executive vicepresident en general manager voor Development & Innovation. "Rami slaagt in elke uitdaging die hij ooit bij Juniper aanging. We kunnen niet enthousiaster zijn over zijn capaciteiten om het bedrijf te leiden," zegt Scott Kriens, voorzitter van Juniper's raad van bestuur.

De komst van Rami betekent ook het vertrek van Shaygan Kheradpir, die pas sinds begin dit jaar het bedrijf leidde. Heel specifiek is Juniper niet, maar het bedrijf zegt dat de raad van bestuur zijn leiderschap heeft geëvalueerd, in het bijzonder met betrekking tot zijn gedrag naar onderhandelingen met een specifieke klant toe. Daarbij hebben Kheradpir en de bestuursraad andere visies, klinkt het beleefd.

Het bedrijf wordt voortaan geleid door Rami Rahim, een man die al zeventien jaar voor Juniper werkt, onder meer als executive vicepresident en general manager voor Development & Innovation. "Rami slaagt in elke uitdaging die hij ooit bij Juniper aanging. We kunnen niet enthousiaster zijn over zijn capaciteiten om het bedrijf te leiden," zegt Scott Kriens, voorzitter van Juniper's raad van bestuur. De komst van Rami betekent ook het vertrek van Shaygan Kheradpir, die pas sinds begin dit jaar het bedrijf leidde. Heel specifiek is Juniper niet, maar het bedrijf zegt dat de raad van bestuur zijn leiderschap heeft geëvalueerd, in het bijzonder met betrekking tot zijn gedrag naar onderhandelingen met een specifieke klant toe. Daarbij hebben Kheradpir en de bestuursraad andere visies, klinkt het beleefd.