Stephen Elop, die amper een jaar aan de slag was als coo bij Juniper, leidt voortaan de businessafdeling van Microsoft. Hij vervangt er Jeff Raikes die in september al aankondigde dat hij opstapte.

Stephen Elop is de vroegere ceo van Macromedia tot het in 2005 overgenomen werd door Adobe Systems. Daar werd hij dan verantwoordelijk voor de globale salesorganisatie. Begin 2007 werd Elop aangetrokken door Juniper Networks als coo, waar hij verantwoordelijk werd voor de corporate ontwikkeling en sales. Maar zijn roots ligt toch meer bij de pc-business dan bij de telecomoperatoren. Nog geen jaar later is hij nu dus aan de slag bij Microsoft. Hij zal er onder andere het Live Communications platform voor bedrijven moeten pushen.

Stephen Elop, die amper een jaar aan de slag was als coo bij Juniper, leidt voortaan de businessafdeling van Microsoft. Hij vervangt er Jeff Raikes die in september al aankondigde dat hij opstapte. Stephen Elop is de vroegere ceo van Macromedia tot het in 2005 overgenomen werd door Adobe Systems. Daar werd hij dan verantwoordelijk voor de globale salesorganisatie. Begin 2007 werd Elop aangetrokken door Juniper Networks als coo, waar hij verantwoordelijk werd voor de corporate ontwikkeling en sales. Maar zijn roots ligt toch meer bij de pc-business dan bij de telecomoperatoren. Nog geen jaar later is hij nu dus aan de slag bij Microsoft. Hij zal er onder andere het Live Communications platform voor bedrijven moeten pushen.