De jury die moet instaan voor de selectie van de voorzitter en toekomstige leden van telecomregulator BIPT, zal onder voorzitterschap staan van professor Internationaal Recht Paul Nihoul (UCL).

Naast Nihoul bestaat de jury uit Rolland Gillet, Danielle Jacobs, Paraskevi Michou en Joachim Lücking.

Kandidaten om in de Raad van de BIPT te zetelen hebben nog tot donderdag 26 februari tijd om zich te melden met een strategische nota van drie pagina's over de post- en telecommarkt in de komende vijf jaar. De minister hecht naar eigen zeggen veel belang aan de selectie van de leden van de Raad opdat de BIPT een strategische visie zou kunnen ontwikkelen en een belangrijke rol in de sectoren spelen.

Bron: Belga

De jury die moet instaan voor de selectie van de voorzitter en toekomstige leden van telecomregulator BIPT, zal onder voorzitterschap staan van professor Internationaal Recht Paul Nihoul (UCL). Naast Nihoul bestaat de jury uit Rolland Gillet, Danielle Jacobs, Paraskevi Michou en Joachim Lücking. Kandidaten om in de Raad van de BIPT te zetelen hebben nog tot donderdag 26 februari tijd om zich te melden met een strategische nota van drie pagina's over de post- en telecommarkt in de komende vijf jaar. De minister hecht naar eigen zeggen veel belang aan de selectie van de leden van de Raad opdat de BIPT een strategische visie zou kunnen ontwikkelen en een belangrijke rol in de sectoren spelen. Bron: Belga