Hij wilde aantonen dat hij op de YouTube-pagina van muzikant Sufjan Stevens zat, maar uit de foto blijkt dat hij gezocht heeft naar Serum, muzieksoftware Xfer Records.

De rapper meldde onlangs dat hij een schuld heeft van 53 miljoen dollar, dus het aankopen van het programma kon er wellicht niet vanaf, merkte ook danceproducer Deadmau5 op: "What the fuck Kanye West ... kan je niet eens serum betalen? Eikel."

De software waar hij naar opzoek was kost in de winkel 189 dollar. Of hij de download echt uitgevoerd heeft is onduidelijk.

(WK)

Hij wilde aantonen dat hij op de YouTube-pagina van muzikant Sufjan Stevens zat, maar uit de foto blijkt dat hij gezocht heeft naar Serum, muzieksoftware Xfer Records.De rapper meldde onlangs dat hij een schuld heeft van 53 miljoen dollar, dus het aankopen van het programma kon er wellicht niet vanaf, merkte ook danceproducer Deadmau5 op: "What the fuck Kanye West ... kan je niet eens serum betalen? Eikel."De software waar hij naar opzoek was kost in de winkel 189 dollar. Of hij de download echt uitgevoerd heeft is onduidelijk.(WK)