Karel Vankeirsbilck heeft niet lang stil gezeten na zijn vertrek bij Belgacom. Hij is bij De Post groep aangeworven als directeur real estate, facilities & security.

Eind januari kwam er voor Karel Vankeirsbilck [een einde aan twaalf jaar Belgacom]. Hij was er in zijn laatste job als vice president verantwoordelijk voor internal services, sources en supply chain. In '96 begon hij er als director corporate security. Eerder was hij bij Agfa Gevaert al security manager.

Bij Belgacom werkte hij zich snel op en werd hij in 2003 verantwoordelijk voor de interne aankoopdiensten binnen de groep van chief financial officer Ray Stewart. Van Keirsbilck is tevens in tal van internationale securityverenigingen actief. Bij De Post groep zijn er wel meer ex-Belgacommers aan de slag, zoals marketingdirecteur Baudouin Meunier en woordvoerder Piet Van Speybroeck.

Karel Vankeirsbilck heeft niet lang stil gezeten na zijn vertrek bij Belgacom. Hij is bij De Post groep aangeworven als directeur real estate, facilities & security. Eind januari kwam er voor Karel Vankeirsbilck [een einde aan twaalf jaar Belgacom]. Hij was er in zijn laatste job als vice president verantwoordelijk voor internal services, sources en supply chain. In '96 begon hij er als director corporate security. Eerder was hij bij Agfa Gevaert al security manager. Bij Belgacom werkte hij zich snel op en werd hij in 2003 verantwoordelijk voor de interne aankoopdiensten binnen de groep van chief financial officer Ray Stewart. Van Keirsbilck is tevens in tal van internationale securityverenigingen actief. Bij De Post groep zijn er wel meer ex-Belgacommers aan de slag, zoals marketingdirecteur Baudouin Meunier en woordvoerder Piet Van Speybroeck.