De Amsterdamse retaildivisie van modehuis Karl Lagerfeld heeft gekozen voor het erp-pakket Lawson for Fashion. Dat zal draaien in een private cloud bij Cegeka.

Modehuis Karl Lagerfeld koos ervoor om z'n it uit te besteden. Na de keuze voor de Lawson-software belandde de Amsterdamse retaildivisie bij Cegeka, dat 'preferred infrastructure & hosting partner' van Lawson is. Cegeka draait de erp-software op IBM Power Servers. Naast de IBM Power Servers host Cegeka ook nog Intel-servers voor Karl Lagerfeld.

Vandaag werken 40 mensen met de applicatie. Dat aantal zal dit jaar nog groeien tot 60. Via het 'pay-as-you-grow'-model van Cegeka valt dat volledig op te vangen, klink het. Het contract loopt over 3 jaar. De waarde ervan werd niet meegedeeld.

De Amsterdamse retaildivisie van modehuis Karl Lagerfeld heeft gekozen voor het erp-pakket Lawson for Fashion. Dat zal draaien in een private cloud bij Cegeka. Modehuis Karl Lagerfeld koos ervoor om z'n it uit te besteden. Na de keuze voor de Lawson-software belandde de Amsterdamse retaildivisie bij Cegeka, dat 'preferred infrastructure & hosting partner' van Lawson is. Cegeka draait de erp-software op IBM Power Servers. Naast de IBM Power Servers host Cegeka ook nog Intel-servers voor Karl Lagerfeld. Vandaag werken 40 mensen met de applicatie. Dat aantal zal dit jaar nog groeien tot 60. Via het 'pay-as-you-grow'-model van Cegeka valt dat volledig op te vangen, klink het. Het contract loopt over 3 jaar. De waarde ervan werd niet meegedeeld.