Katrien Depoorter heeft meer dan twintig jaar ervaring, onder meer bij softwareleverancier Esko, waar ze tot voor kort Director Global Deployment was. Daarvoor werkte ze voor Symphony Services, JDA software en Intactix.

Ze volgt in haar nieuwe functie Luc Van de Velde op, die RecoMatics verlaat om nieuwe opportuniteiten te verkennen. Hij stond drie jaar aan het hoofd van het bedrijf. RecoMatics levert software en diensten, onder meer voor factuurverwerking en documentbeheer. Het heeft een dertigtal medewerkers, en kantoren in Destelbergen.

Katrien Depoorter heeft meer dan twintig jaar ervaring, onder meer bij softwareleverancier Esko, waar ze tot voor kort Director Global Deployment was. Daarvoor werkte ze voor Symphony Services, JDA software en Intactix.Ze volgt in haar nieuwe functie Luc Van de Velde op, die RecoMatics verlaat om nieuwe opportuniteiten te verkennen. Hij stond drie jaar aan het hoofd van het bedrijf. RecoMatics levert software en diensten, onder meer voor factuurverwerking en documentbeheer. Het heeft een dertigtal medewerkers, en kantoren in Destelbergen.