Met Kerstmis vieren de christenen de geboorte van Jezus Christus. Dat zou een heel ander verhaal geworden zijn als het 'kindeke' vandaag op de wereld werd gezet.

De annunciatie, de onbevlekte ontvangenis, de vlucht naar Bethlehem, de aanbidding van de wijzen... ze horen allemaal tot het kerstverhaal. Als het verhaal van de geboorte van Jezus zich zou afspelen in onze gedigitaliseerde wereld, zou het helemaal anders verteld worden.

Met toepassingen als Google Search, Google Mail, Google Maps, Twitter, Facebook en foursquare zouden we de belevenissen van Maria en Jozef bijna op de voet kunnen volgen. Veel magie zou het hele gebeuren niet meer hebben. Zo zou de annunciatie nu niet meer zijn dan een ordinair sms-berichtje.

Met Kerstmis vieren de christenen de geboorte van Jezus Christus. Dat zou een heel ander verhaal geworden zijn als het 'kindeke' vandaag op de wereld werd gezet. De annunciatie, de onbevlekte ontvangenis, de vlucht naar Bethlehem, de aanbidding van de wijzen... ze horen allemaal tot het kerstverhaal. Als het verhaal van de geboorte van Jezus zich zou afspelen in onze gedigitaliseerde wereld, zou het helemaal anders verteld worden. Met toepassingen als Google Search, Google Mail, Google Maps, Twitter, Facebook en foursquare zouden we de belevenissen van Maria en Jozef bijna op de voet kunnen volgen. Veel magie zou het hele gebeuren niet meer hebben. Zo zou de annunciatie nu niet meer zijn dan een ordinair sms-berichtje.