Door coronamaatregelen blijft de Keukenhof in het Zuid-Hollandse Lisse dit voorjaar gesloten. In plaats daarvan deelt het park al wekenlang video's van de voorjaarsbloeiers op YouTube. Daarin laten medewerkers van het park hun favoriete plekken zien.

Vanaf vandaag kunnen bloemenliefhebbers dus ook virtual ervaren hoe het is om door Keukenhof te lopen. Volgens het wereldberoemde bloemenpark wordt daarmee ingespeeld op een veelgestelde vraag via de socialmediakanalen.

Bekijk hieronder de 360°-video van Keukenhof, en kijk in het rond door muis of smartphone te bewegen.

Door coronamaatregelen blijft de Keukenhof in het Zuid-Hollandse Lisse dit voorjaar gesloten. In plaats daarvan deelt het park al wekenlang video's van de voorjaarsbloeiers op YouTube. Daarin laten medewerkers van het park hun favoriete plekken zien.Vanaf vandaag kunnen bloemenliefhebbers dus ook virtual ervaren hoe het is om door Keukenhof te lopen. Volgens het wereldberoemde bloemenpark wordt daarmee ingespeeld op een veelgestelde vraag via de socialmediakanalen.Bekijk hieronder de 360°-video van Keukenhof, en kijk in het rond door muis of smartphone te bewegen.