Didier Bellens had bij zijn dood in februari nog een procedure lopen wegens onrechtmatig ontslag tegen de staat en zijn voormalige werkgever. Zijn kinderen hebben beslist de rechtszaak tegen Belgacom (nu Proximus) bij de Brusselse arbeidsrechtbank voort te zetten. Dat bevestigt John Bigwood, de advocaat van Bellens.

Belgacom (Proximus) heeft zijn eerste conclusies al ingediend. De advocaat van de kinderen van Bellens heeft nu twee maanden om zijn eigen conclusies in te dienen.

Bellens eiste 2,8 miljoen euro schadevergoeding wegens contractbreuk, of het salaris dat de ex-CEO had moeten krijgen als hij tot het einde van zijn mandaat in 2015 op post bleef. (Belga/WK)

Didier Bellens had bij zijn dood in februari nog een procedure lopen wegens onrechtmatig ontslag tegen de staat en zijn voormalige werkgever. Zijn kinderen hebben beslist de rechtszaak tegen Belgacom (nu Proximus) bij de Brusselse arbeidsrechtbank voort te zetten. Dat bevestigt John Bigwood, de advocaat van Bellens. Belgacom (Proximus) heeft zijn eerste conclusies al ingediend. De advocaat van de kinderen van Bellens heeft nu twee maanden om zijn eigen conclusies in te dienen. Bellens eiste 2,8 miljoen euro schadevergoeding wegens contractbreuk, of het salaris dat de ex-CEO had moeten krijgen als hij tot het einde van zijn mandaat in 2015 op post bleef. (Belga/WK)