Het spelsysteem zonder controller Kinect, voor het Xbox 360-platform, is in zestig dagen tijd al acht miljoen keer over de toonbank gegaan. Dat heeft Microsoft-topman Steve Ballmer gezegd.

"Zoals velen onder jullie weten, gingen we ervan uit dat we voor het einde van de feestperiode ongeveer 5 miljoen spelsystemen Kinect zouden verkopen. Die verwachting hebben we overtroffen: tijdens de eerste zestig dagen hebben we er wereldwijd al meer dan 8 miljoen verkocht", aldus Ballmer.

Kinect, dat eerst in Noord-Amerika en vervolgens in de rest van de wereld te koop aangeboden werd, zorgt ervoor dat de bewegingen van een speler gedetecteerd worden aan de hand van verschillende camera's en sensoren.

Bron: Belga

Het spelsysteem zonder controller Kinect, voor het Xbox 360-platform, is in zestig dagen tijd al acht miljoen keer over de toonbank gegaan. Dat heeft Microsoft-topman Steve Ballmer gezegd. "Zoals velen onder jullie weten, gingen we ervan uit dat we voor het einde van de feestperiode ongeveer 5 miljoen spelsystemen Kinect zouden verkopen. Die verwachting hebben we overtroffen: tijdens de eerste zestig dagen hebben we er wereldwijd al meer dan 8 miljoen verkocht", aldus Ballmer. Kinect, dat eerst in Noord-Amerika en vervolgens in de rest van de wereld te koop aangeboden werd, zorgt ervoor dat de bewegingen van een speler gedetecteerd worden aan de hand van verschillende camera's en sensoren. Bron: Belga